Bar & Keuken Stoute Karel te Gorinchem

Op zoek naar een restaurant in Gorinchem met een uitstekende menukaart? Dan is bar & keuken Stoute Karel echt iets voor jou.

Restaurant Stoute Karel is een bar waar je heerlijke drankjes kan doen. Van excellente wijnen tot aan de lekkerste whisky's. Een echte bar met sfeer. Met aan de ene kant een geweldig uitzicht op de stadswallen en het stadscentrum en aan de andere kant uitzicht op de rivier de Merwede. De ligging van het restaurant en haar terras is fenomenaal. Je kunt hier uren zitten te genieten. Vanuit de bar kijk je ook uit op de open keuken waar de lekkerste gerechten worden klaargemaakt door de chef.

Dus ook voor de lekkere trek ga je naar Bar & Keuken Stoute Karel. Hier is eten een culinaire beleving en net even wat anders, dan ergens anders.. Zeg maar iets meer Stout. Want eten in Gorinchem doe je in dit restaurant samen, echt samen. Je bestelt de heerlijke gerechten per twee. Zo kan je samen bourgondisch genieten en kom je tot gesprek onder het genot van de lekkerste smaken.

De menukaart is verrassend en nodigt uit tot ongedwongen borrelen of dineren. De inhoud van het menu en de menukaart zelf is net als het restaurant. Sfeervol, excellent en toch met een knipoog. Want borrelen en dineren op grote hoogte is bij Stoute Karel in Gorinchem altijd met de nadruk op gastvrij, sfeervol genieten.

Je vindt Stoute Karel aan de Buiten de Waterpoort. Dicht bij het stadscentrum van Gorinchem. Er is voldoende parkeerruimte. Buiten de Waterpoort is een van de mooiste locaties in de gemeente Gorinchem en omstreken. Het park, direct aan de rivier de Merwede, is prachtig om doorheen te wandelen en te eindigen met een goede borrel of een wijntje op het terras, of aan de bar, van Stoute Karel.